+ 86-546-8531366

[e-mail protejat]

EN
toate categoriile

Acasă>Noutăți

ȘTIRI

ADNOC Drilling și Helmerich & Payne încheie un acord-cadru pentru a permite creșterea și a debloca eficiența

Ora: 2021-12-31 Accesări: 14

ADNOC Drilling Company și Helmerich & Payne, Inc. au anunțat în comun finalizarea Acordului-cadru de activare a platformei, eficientizarea operațiunilor ADNOC Drilling, reducerea costurilor și construirea valorii pentru acționari.

Acordul-cadru va promova performanța operațională a platformei terestre ADNOC Drilling, precum și va sprijini planurile sale ambițioase de creștere și expansiune. Axat pe îmbunătățirea eficienței forajului și deblocarea economiilor operaționale, Acordul-cadru se bazează pe Acordul de cumpărare a activelor și pe Acordul de bază IPO anunțate la 8 septembrie 2021, consolidând și mai mult alianța strategică dintre ADNOC Drilling și H&P.

Abdulrahman Abdullah Al Seiari, CEO al ADNOC Drilling, a declarat: „Acordul-cadru de activare a platformei anunțat astăzi este o evoluție naturală atât a alianței noastre strategice cu H&P, cât și a traiectoriei de creștere a ADNOC Drilling. Prin împărtășirea celor mai bune practici globale și prin optimizarea în continuare a flotei noastre de platforme de clasă mondială, acest acord turboalimentează avantajul competitiv semnificativ al ADNOC Drilling, permițându-ne să valorificăm și să ne cimentăm în continuare poziția de lider ca cea mai mare companie națională de foraj din Orientul Mijlociu și singura foraj națională. companie care oferă servicii de sondă de la început la sfârșit. Creșterile rezultate din eficiență vor oferi o excelență operațională sporită, oferind, la rândul său, o valoare și mai mare acționarilor noștri.”

John Lindsay, Președintele și CEO al H&P a comentat: „Suntem încântați de alianța noastră cu ADNOC Drilling. Investiția noastră de temelie în IPO-ul ADNOC Drilling a susținut execuția strategiei noastre de creștere internațională de a aloca capital suplimentar în afara SUA și este o dovadă a credinței noastre în ceea ce ADNOC Drilling și H&P pot realiza împreună. Finalizarea Acordului-cadru de activare a platformei oferă acum o oportunitate suplimentară de a construi pe această relație strategică și de a ne combina capacitățile pentru a oferi performanțe operaționale excepționale.”