+ 86-546-8531366

[e-mail protejat]

EN
toate categoriile

Acasă>Despre Noi

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (prescurtare pentru Taihua Petro) este un furnizor profesionist de echipamente petroliere pentru industria mondială de petrol și gaze. Taihua Petro este dedicat furnizării de servicii și produse de calitate superioară clienților noștri din întreaga lume. Suntem membri ai CCOIC (Camera Chinei de Comerț Internațional) și CCPIT (Consiliul Chinei pentru Promovarea Comerțului Internațional).

Taihua Petrol este situat în cel de-al doilea cel mai mare câmp petrolier din China - Shengli, care este, de asemenea, cea mai mare bază de producție a echipamentelor petroliere din China. Principalele noastre produse includ componente și accesorii pentru instalații de foraj, instrumente de manipulare, echipamente de control al sondelor, șnururi de foraj, instrumente de pescuit, materiale de producție, pompe de noroi triplex etc. Toate aceste produse sunt certificate API, GOST. Suntem, de asemenea, angajați în accesorii de foraj de sondă de calitate, cum ar fi tije de foraj pentru puțuri de apă, biți triconici, carcase din oțel inoxidabil, ecrane Johnson, ciocane și biți DTH etc.

Prin eforturile continue ale personalului nostru, am furnizat deja produsele noastre companiilor petroliere globale și contractorilor de foraj din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, America de Sud, Asia de Orient Mijlociu și alte țări. Datorită „serviciilor noastre profesionale, prețurilor competitive, produselor de calitate superioară, livrării rapide”, am devenit unii dintre furnizorii lor desemnați și am construit parteneriate strategice cu aceștia.

Luând „Concentrați-vă pe preocupările clienților, oferind servicii și produse de cea mai competitivă și de înaltă calitate, creăm valoare pe termen lung pentru clienți ca misiune a TAIHUA, ne-am angajat să fim partenerul dvs. cel mai de încredere în baza câștig-câștig!

Rentabilitate, eficiență ridicată, întreținere redusă și fiabilitate sunt principalele caracteristici ale consumabilelor noastre și indiferent de proiectele dvs., indiferent de locația dvs., vă puteți baza pe promisiunea noastră de calitate, siguranță și performanță!